Üsteğmen Burak İz için Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Pilot Üsteğmen Burak İz'i arama çalışmaları 9. günde de sonuç vermedi.

GÜNCEL - 2015-02-11 13:51:55

Denizli'de Büyük Menderek Nehri'nde çıktığı ördek avında buton devrilmesi sonucunda Nehir'de kaybolan Pilot Üsteğmen Burak İz'i arama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarına devam eden ekipler henüz bir sonuç elde edemedi.

 

Geçtiğimiz Salı günü Büyük Menderes Nehri'nde botla örden avına çıkan Pilot Üsteğmen ve arkadaşlarının botlarının ağaca takılması sonucu bot devrildi. Burak İz nehirde kayboldu.

 

Daha 1 yıllık evli olan Pilot Üsteğmen Burak İz için arama çalışmalarının 9. gününde henüz sonuç alınamadı. AFAD, Jandarma Arama Kurtarma ekipleri ve UMKE'nin de dahil olduğu arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken İz'den bir haber yok.

 

Arama kurtarma ekipleri karadan ve nehirden devam ettikleri çalışmaları sırasında herhangi bir ize rastlayabilmek için baraj kapaklarına da bakıyor. Pilot Üsteğmen'in ailesi ve henüz 1 yıllık eşi Sinem İz, olayın yaşandığı ilk günden beri arama kurtarma çalışmalarını yakından izliyor. Köyün muhtarı Süleyman Ay, çalışmaların tüm bölgede devam ettiğini söyleyerek "8 gün oldu olay olalı. Çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. Şu ana kadar herhangi bir ize ulaşılamadı. Bölgedeki hava şartları da bayağı zorlaştı. Buna rağmen ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bundan sonra kısa sürede bir sonuca ulaşmayı bekliyoruz" dedi.

Günün Diğer Haberleri