İstanbul'da Okullar Yarın da Tatil mi?

Yarın (12 Şubat 2015) Perşembe günü için, hava durumu gerekçesi ile okulların tatil olup olmayacağı hakkında İstanbul Valisi'nden açıklama yapıldı.

YAŞAM - 2015-02-11 15:33:42

İstanbul Valisi Vasip Şahin, yarın (12 Şubat Perşembe) okulların kar tatili olup olmayacağına ilişkin olarak 'Yarın için okulların kapatılmasını öngörmüyoruz' açıklamasında bulundu.

 

İstanbul'da etkili şekilde devam eden kar yağışının bugün öğleden sonra etkisini kaybedeceğini söyleyen İstanbul Valisi Vasip Şahin, kar nedeniyle ulaşımda herhangi bir sorun olmadığını sadece zincirleme kazaların trafiği olumsuz etkilediğini de belirtti.

 

Kar yağışının öğleden sonra hafifleyeceğini ve akşama doğru da tamamen biteceğini açıklayan İstanbul Valisi Vasip Şahin, okulların yarın tatil olup olmayacağı hakkındaki soruya ise "Biz bu tatilleri Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu bilimsel tahminlere göre yapıyoruz. Beklenen hava durumuna göre yağışın öğleden sonra hafifleyeceği ve akşama doğru ise tamamen biteceği şeklinde. Dolayısıyla yarın (12 Şubat Perşembe) için okulların kapatılmasını öngörmüyoruz" şeklinde cevap verdi.

Günün Diğer Haberleri