Ankara'da 5 ilçede su kesintisi

Başkent Ankara'da önceki günlerde ivedik metro istasyonunun yan kısmındaki yol aşırı yağış sonrası çökmüş ve beraberinde aski ana borusu patlayarak birçok yer sular altında kalmıştır. Ankara'nın en işlek ilçelerinden olan Çankaya, Altındağ,Keçiören ve Mamakta bir süre suların kesilmesinin ardından, suların ne zaman eskisi gibi akacağı merak edilmeye başlandı.

YAŞAM - 2015-03-30 15:04:05

Mart ayında artan yağışların birçok şehirde sel ve toprak kaymalarına neden olması ile birlikte, Ankara'da son bir haftadır etkili olan yoğun yağmur suları ivedik metrosunun yanında yer alan yolda çökme sonrası aski ana borusunun patlaması ile birlikte birçok semtte sular kesildi. Suların kesilmesi ile birlikte hayat felç olurken, birçok işyeri ve araba sular altında kaldı.

İtfaiye ekipleri su birikintilerini çekmek için oldukça büyük çaba sarf ederken, aski yetkililerinin yaptığı açıklama ile çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği, olduğundan daha kısa sürede bu sorunun çözülerek suların tekrar verileceği açıklandı.

Ankara Su kesintisi Olacak semtler ?

 

Yenimahalle: Demet Lale 1, 2, 3, 4, 5. Cadde, 25 Mart Mahallesi, Çamlıca Mahallesi, Demetgül Mahallesi, Gayret Mahallesi, Işınlar Mahallesi, Varlık Mahallesi, Gazi Mahallesi, Türk Traktör, TİGEM, Atatürk Orman Çiftliği ve civarı. 

 

Altındağ: Altındağ ilçesinin tamamı

 

Keçiören: Basınevler Mahallesi, Karargahtepe Mahallesi, Kavacık Subayevleri Mahallesi, Şevkat Mahallesi, Kamilocak Mahallesi ve civarı.

 

Çankaya: Ellinciyıl Mahallesi, Fakülteliler Mahallesi, Ertuğrulgazi Mahallesi ve civarı.

 

Mamak: MAmak ilçesinin tamamı.
 

30 Mart 2015 pazartesi günü akşam saatlerine kadar gerekli onarımın biterek tekrar tüm bölgelere su verilmesi bekleniyor.

 

Günün Diğer Haberleri