Kiraz Mevsimi 39.Bölüm Fragmanı 4 Nisan 2015

Fox Tv ekranlarının en iyi reytinge sahip dizilerinden biri olan Kiraz mevsimi 39.bölüm fragmanında neler yaşandı. Kiraz mevsimi son bölüm fragmanı izle.

DİZİ - 2015-03-30 20:48:11

Her hafta sabırsızlıkla beklenen Kiraz Mevsimininin 39.Bölüm fragmanı heycanlı bir şekilde bekleniyor. 4 Nisan 2015 cumartesi yeni bölümü ile ekran başına kitleyecek dizinin 38.bölümünde yaşananlar sonrası öykü ve diğer kızlar korku ve dehşet içinde kameradan olanları izlerler.

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı kiraz mevsimi her hafta farklı maceraları ile güldürürken, ağlatmayıda başarıyor. Dizisinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu twitterden yaptığı duyuru ile dizinin yeni sezonda da devam edeceğiniz bildirmesi ile hayranlarını mutlu etmeyi başardı


Kendisine eskisi gibi bakmadığını düşünen Ayaz, öyküyü bir süre öpmemeye karar verir. Mehmetin atölyesinde çıkan yangın sonrası ayaz ve öykünün hayatına yeni insanlar girer. Mehmetin kardeşi Necmiye insanları kendisinden uzaklaştırmayı başaran bir konuşma uslübuna sahiptir. Şeyma hamile olduğunu öğrendikten sonra metenin bu durum karşısında acımasız olması  ile şeymadan bebeği aldırmasını ister. Fakat şeyma çoçuğu doğurmakta kararlıdır.

Metenin babası şeymanın hamile olduğunu öğrenir. Monica mehmete olan ilgisini gizlemez ve daha duygusal davranın. Ayaz için ilker bir moral partisi vermeye karar verir. İlker sadece erkeklerin katılacağı bu parti için organizasyon yapar ancak o gece sırlar ortaya çıkar ve ortalık karışır.
 

Günün Diğer Haberleri