"Bana Türk Demeyin" Dedi Olay Oldu

Mehmet Demirkol, "Bana niye Türk asıllı futbolcu deyip duruyorsunuz? diyen Mesut Özil için "Alman Milli Takımı'nda oynuyorsan, Alman milli marşını söyle abi" dedi. NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi Programı'nda Mehmet Demirkol, Alex Telles'in 'Türk "Milli Takımı'nda oynayabilirim" açıklaması karşısında önemli açıklamalarda bulunurken Mesut Özil'i de eleştirdi.

SPOR - 2015-04-02 23:23:35


"NİYE SÖYLEMİYORSUN ABİ"

Mesut Özil'in geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bana niye Türk asıllı futbolcu deyip duruyorsunuz" şeklindeki açıklamalarını yorumlayan Mehmet Demirkol, "Mesela Alman Milli Takımı'nı tercih edenlere kızmıyorum ben. Çünkü adamın zaten kararı o. Mesela Mesut Özil geçen gün dedi ki "Bana niye Türk asıllı futbolcu deyip duruyorsunuz? Niye Khedira'ya Tunus asıllı demiyorsunuz da bana diyorsunuz diyor. Ben Alman Milli Takımı'nda oynayan bir Alman vatandaşıyım. diyor. Şuna da itiraz ediyorum, Mesut Özil Alman milli marşını söylemiyor. Mesut Özil de Alman Milli Takımı'nda oynuyorsa, Alman milli marşını söyle abi, niye söylemiyorsun yani... Tam tersini düşünelim, Türkiye'de insanlar rahatsız olur." dedi.

"OYNAMA ZATEN"

"Telles'in Milli Takım'da oynayabilirim" sözlerini değerlendiren Demirkol, "Ben çok acaip milliyetçi bir adam değilim öyle de anlaşılmasın. Ama o formayı giyiyorsan hakkını vereceksin. Hasta Fenerbahçeli olup Galatasaray'da oynayan... Hasta Galatasaraylı olup, Fenerbahçe'de oynayan ve kariyerlerini böyle bitiren oyuncular var. Bu başka bir şey, Milli Takım başka bir şey. Milli Takım formasında his söz konusu. Hayalim Brezilya ama olmazsa Türk Milli Takımı'nda oynarım... Oynama. Oynama zaten." diye konuştu. (haberler)
 

Günün Diğer Haberleri