6 Yıl Saçını Yıkamayan Genç Kadın ...

6 yıl saçlarını yıkamayan genç kızdan şaşırtıcı açıklamalar ... New York'ta yaşayan genç bir kadın 6 yıl boyunca saçlarını yıkamadan yaşamını sürdürdü. Seventeen adlı dergiye yaşadıklarını ve deneyimlerini anlatan genç kadının açıklamalarında şaşırtıcı ayrıntılar var.

YAŞAM - 2015-04-08 14:17:21

İlk 6 hafta boyunca saçlarının iğrenç olduğunu söyleyen ve bu yüzden kimseye görünmek istemeyen genç kadın Sarah Theeboom bu zorlu süreçten sonra saçlarının sağlıklı hale kavuştuğunu açıkladı.

"Şampuansız" anlamına gelen No-poo adındaki hareket saçların şampuan kullanmadan kendi kendini temizleyebildiği ve daha sağlıklı görünebildiğini savunuyor. Bu harekete başlayan ve şampuansız yaşamayı tercih eden kişiler, süreçlerini internet üzerinden fotoğraflarla paylaşıyor.

 

"3 Hafta Saç Bandı Kullandım"

Bu şampuansız harekete dahil olan genç kadın Sarah Theeboom ise geçirdiği süreci bir dergide şöyle anlatıyor: 

"Bir kız arkadaşıma saçlarının neden bu kadar harika olduğunu sordum. Çok parlak ve sağlıklı görünüyordu. O da sırrının saçlarını şampuanla yıkamamak olduğunu söyledi. Ardından ben de denemeye karar verdim. İlk 3 hafta saçlarım iğrenç duruyordu. Sonraki 3 hafta sürekli saç bandı kullandım. Ancak sonrasında saçlarım gerçekten de daha sağlıklı olmaya başladı. Erkek arkadaşımın da bu fikre pek sıcak baktığını söyleyemem. Ancak daha sonra saçım gerçekten harika görünmeye başladı.Hâlâ saçlarımın iyi ve kötü zamanları oluyor. Ancak saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklı." 

Günün Diğer Haberleri