Ankara’da silahlı çatışma: 1 ölü

Başkent Ankara’da polis ekipleri ile şüpheli şahıslar arasında meydana gelen çatışmada 3'ü polis 4 kişi yaralandı. Öte yandan polis tarafından başından vurulan Uğur A. hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-08-23 14:08:57

Ankara'da polis ekipleri ile bir şüpheli arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan olayda 3 polis yaralandı. Polis tarafından aranan Uğur A. olay yerinde hayatını kaybetti, yanındaki bir kadın ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayın ardından kayıplara karışan diğer kişiyi arıyor.

 

Ankara’nın Öveçler semtinde ansızın duyulan silah sesleri, çevrede paniğe yol açtı. Adam yaralama, gasp ve uyuşturucudan aranan Bülent A. ve yanındakiler polisle çatışmaya girdi. Uğur A. polis tarafından başından vurularak öldürülürken yanındaki kadın yaralanarak hastaneye kaldırıldı, üçüncü kişi ise kayıplara karıştı. Kaçan şahısın Uğur A.'nın şoförü olduğundan şüphe ediliyor. Bölgeye gelen polis ekipleri Öveçler'de tüm evleri ve bodrum katlarını arıyor.

 

Olay yerine giden polisler, yaralıların durumunu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri de yaralıları ambulanslarla çevredeki hastanelere götürdü. 

Günün Diğer Haberleri