Tv8 3 Adam 11 Nisan 2015 Konukları Kimlerdir ?

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen Talk Walk programlarından 3 Adam 11 Nisan 2015 konukları hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı sayfa.

GÜNCEL - 2015-04-10 10:32:25

Uzun bir aradan sonra Tv8 ekranlarında yayınlanan 3 adam programı tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu BKM oyuncuları Eser,Oğuzhan ve İbrahim'in Sunduğu program farklı konukları ve güldüren anları ile cumartesi gecelerinin en çok izlenenleri arasında yer alıyor. Acun Ilıcanın kanalı olan Tv8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan programa ilgi oldukça fazla.

Programın konukları genel olarak dizi oyuncuları ve şarkıcılar olurken, bu muhteşem üçlünün espirileri ile geceniz şenleniyor.

3 ADAM 11 NİSAN 2015 KONUKLARI KİMLERDİR ?

“3 ADAM” çarşamba akşamı muhteşem konuklarıyla canlı yayınla tv8’de neşe ve kahkaha ile beraberiz! 3 ADAM’ın bu haftaki yeni bölüm konukları yeni vizyona giren Aşk Olsun filminin başrol oyuncuları İlker Aksum ve Sedef Avcı,  şarkıları ve yorumu ile dikkat çeken Nil Karaibrahimgil, Survivor All Star yarışmasından elenen Almeda Abazi. 

Eser Yenenler, ibrahim büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 adam 11 Nisan Cumartesi akşamı canlı yayın ile saat 23.15'de TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor

Günün Diğer Haberleri