Dere’ye rekor dizi ücreti

Cansu Dere ve Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaşacağı “Emanet” adlı dizi için çalışmalar başladı. Cansu Dere’nin bölüm başı 50 bin TL alacağı iddia ediliyor.

MAGAZİN - 2014-08-23 17:58:47

Cansu Dere yeni dizisi için bölüm başı 50 bin TL alacak. Dere’nin, “Emanet” adlı dizinin 13 bölümlük ücretini peşin aldığı öğrenildi.

 

Uzun zamandır dizi tekliflerine kapalı olan Cansu Dere yepyeni bir senaryoda oyuncu olarak ekranlara gelecek. Dere, dizinin başrolünü yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım ile paylaşacak.Dere’nin masrafları hariç bölüm başı 50 bin TL’ye imza attığı, 13 bölümlük ücretini de peşin aldığı ifade ediliyor.

 

1940’lı yıllarda yaşanan bir aşk hikayesini anlatan dizi, henüz hiçbir kanala satılmadı. Dizinin diğer erkek başrolü için de Muhteşem Yüzyıl’ın Pargalı’sı Okan Yalabık’la görüşülüyor.

 

Dizi, Cumhuriyet’in ilk yıllarında geçen bir aşk hikayesini anlatıyor. Dere’nin 13 bölüm parasını peşin olarak aldığı iddialarının dedikodu mu yoksa gerçek mi olduğu henüz belli değil.Yapımcılığını Hollanda merkezli Endemol Türkiye’nin üstlendiği dizinin Kasım sonu, Aralık başı yayına girmesi öngörülüyor.


Öte yandan uyuşturucu kullanmak, bulundurmak ve pazarlamak suçundan aranan ünlüler arasında bulunan Murat Yıldırım önceki günlerde yapılan duruşmasına gitmemişti. Yıldırım’ın yargılandığı davanın sonucu ise merak konusu.

Günün Diğer Haberleri