Beyaz Show 17 Nisan 2015 Konukları Kimlerdir ?

Beyaz Show birbirinden renkli konukları ile cuma akşamlarının en çok reyting alan programları arasında bulunuyor. 17 Nisan 2015 cuma günü beyaz show programına konuk olacak ünlü isimleri alt kısımda ayrıntıları ile sizlere verilmiştir.

MAGAZİN - 2015-04-17 15:27:00

Kanal D’de Cuma gecelerinin vaz geçilmezi haline gelen eğlence proğram’ı Beyaz Show’da bu hafta kimler konuk oluyor? 17 Nisan Cuma Beyaz Show canlı izle ! Beyazıt Öztürk’ün sevilen talk- show programı “Beyaz Show” a bu akşam kimler geliyor? 17 Nisan Cuma izlemeye doyamayacağınız Beyaz Show’un merakla beklenilen konukları açıklandı. Her hafta farklı isimlerin konuk olduğu beyaz showun 17 nisan 2015 cuma akşamı yayınlanacak bölümüne bomba gibi isimler konuk oluyor. Sizlerde bu hafta beyaz show programına konuk olan isimleri alt kısımda bulabilirsiniz.

Beyaz Show 17 Nisan 2015 Konukları Kimlerdir ?

Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Zara,Kanal D’nin çok sevilen çok izlenen dizisi “Poyraz Karayel”in başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ve Ataberk Mutlu, yemek yapmayı aşka dönüştüren adam Arda Türkmen, “İşte Benim Stilim” yarışmasının şampiyonu Emel Özkılıçtaş ve canlı performası ile Koray Candemir.

Günün Diğer Haberleri