Kartal: Kupayı kazanacağız…

Türkiye, pazartesi günü oynanacak Süper kupa maçına kilitlendi. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ise maçtan önce iddialı açıklamalarda bulundu.

SPOR - 2014-08-23 21:15:41

Ersun Yanal’ın olaylı şekilde Fenerbahçe’den gönderilmesinin ardından göreve gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, süper kupa maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, kupayı kazanacaklarını söyledi. Kartal, kupayı müzeye götürmek için gereken bütün mücadeleyi sahada vereceklerini vurguladı.

 

Manisa'da 25 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak TFF Süper Kupa için hazırlanan maç kitabındaki yazısında Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal, açıklamalarda bulunarak, “Yine bir derbi, yine bir Süper Kupa heyecanı. Derbiler futbolun bayramlarıdır. Türk futbolunun mihenk taşı iki kulübümüz, yıllardır devam eden rekabet sayfalarına bu akşam bir yenisini ekleyecek. Bu şerefli formaları giyen futbolcular, her zaman olduğu gibi bugün de, bu anlamlı maçı kazanabilmek için terlerinin son damlasına kadar savaşacak” diye konuştu.

 

Kartal, “Çok yakın bir tarihte, buraya çok yakın bir yerde, Soma'da, 301 kardeşimizi kaybettik. Ulusça tarifi imkânsız bir üzüntü yaşadık ve hemen ardından hepimiz maden şehitlerinin yakınlarına destek olabilmek için kenetlendik. Bu dayanışmaya futbol kulüpleri de büyük destek verdi. Biz Fenerbahçe olarak, hayatını kaybedenlerin çocuklarına eğitim bursu havuzu oluşturduk” şeklinde konuştu.

 

Bir an önce maçın başlamasını istediklerini belirten yeni teknik adam, "Bu maça hazırız, kupayı kazanmak istiyoruz ve kazanacağız. Bunun için futbol kuralları içinde elimizden gelen her şeyi, maçın ilk anından son düdüğüne kadar ortaya koyacağız"dedi.

 
Günün Diğer Haberleri