Kanserle Savaşını Kaybeden Fenerli Moshoeu'nin Son Sözleri "Başkan Çok Açız" Olmuş

Kanserle olan savaşını kaybederek 49 yaşında hayata gözlerini yuman eski Fenerbahçeli Moshoeu'nin İlhan Cavcav'a sarf ettiği son sözler yürek burktu.

SPOR - 2015-04-23 12:24:48

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, vefat eden eski futbolcusu Moshoeu hakkında çok duygusal bir anısını paylaştı.

"EVLADIMI KAYBETMİŞ GİBİ ÜZÜLDÜM"

İlhan Cavcav, 1993 yılında Güney Afrika'dan transfer ettiği ve daha sonra Fenerbahçe, Kocaelispor ve Bursaspor gibi takımların da formasını giyen futbolcu John Leshiba Moshoeu'nin ölüm haberini alınca "evladını kaybetmiş gibi üzüldüğünü" söyledi.

SON SÖZÜ "BAŞKAN AÇIZ" OLMUŞ

İlhan Cavcav, Moshoeu ile en son 5-6 ay önce sağlığı iyiyken telefonla görüştüğünü dile getirerek, "Telefonu bende hâlâ vardır. Aradığımda çok üzüldüm. Ne yapıyorsunuz diye sorduğumda 'Başkan hiç sorma, açız' dedi. Bunu duyduğumda gerçekten çok üzüntü duydum" dedi.

"PARA GÖNDEREMEDİM ÇÜNKÜ HASTALANDI"

Güney Afrika'da 1000-1500 doların "büyük para" olduğunu vurgulayan Cavcav, şöyle devam etti; "Kendisine, 'Bana banka hesabınızı gönderin, hem sana hem Khuse'ye hem de Kona'ya her ay bin 500'er dolar göndereyim, bu paralar karşılığında bana orada oyuncu bakın, ben de Afrika'ya geleyim, bu oyuncuları transfer edeyim' dedim. Çok memnun oldu, teşekkür etti ama maaş veremedim. Çünkü tam bunun üzerine hastalandı. Daha sonra 1-2 defa daha aradım ancak hasta olduğunu söylediler."

4 TAKIMDA FORMA GİYDİ

Süper Lig'de sırasıyla Gençlerbirliği, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giyen eski orta saha oyuncusu John Moshoeu, kanserle olan savaşını kaybederek 49 yaşında hayata gözlerini yummuştu.(Haberler)

Günün Diğer Haberleri