Ünlü aktörlerden katil İsrail’e destek…

Hollywood’un ünlü aktörleri ortak bildiri yayınlayarak, bebek katili İsrail’in Gazze’de yaptığı zulme destek veriyor.

DÜNYA - 2014-08-24 14:07:08

Dünya çapında üne kavuşan, sinemaseverlerin beğeni ile izlediği ünlü aktörler skandala imza attı. Terör devleti İsrail’in Gazze’de masum insanlara karşı yürüttüğü katliamlara destek verdiler. Ortak bildiri yayınlayan aktörlere sosyal medyada tepki yağıyor.

 

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone'nin de aralarında bulunduğu birçok ünlü isim, Gazze'de şehit edilen binlerce kişiyi görmezden gelerek ortak bildiriye imza attılar. Billboard, Variety, Hollywood Reporter gibi medya organlarının yanı sıra çeşitli gazetelerde de yayınlanacak olan ortak bildiriye, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone,  Kelsey Grammer, Joel ve Benji Madden gibi ünlü isimler imza attı. Ayrıca yönetmen Ivan Reitman, yazar Aaron,  yapımcılar Michael Rotenberg ve Avi Lerner, besteci Michael Nyman, yetenek yöneticisi Danny Susman'ın ve patronu Haim Saban gibi isimlerin imzaları da bulunuyor.

 

Bildiride kısaca 'İsrail'e roket yağmuruna izin vermiyoruz. Hastaneler silah gizleme yeri değil, sağlık için vardır. Okullar füze gizlemek için değil, öğrenme için vardır.' sözlerinin yer aldığı belirtildi.

Günün Diğer Haberleri