Emre Belözoğlu'na Beşiktaş Taraftalarlarının Saldırısına Uğradı!

Fenerbahçe'nin takım kaptanı Emre Belözoğlu, Mudanya Feribotu'nda Beşiktaşlı bir grubun saldırısına uğradı.

SPOR - 2015-05-14 18:17:22

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Manisa'ya giden siyah beyazlı taraftarlar Emre'ye önce sözle sataştı, ardından fiziki saldırıda bulundu. Emre'nin de karşılık vermesi üzerine ortalık bir anda karıştı.

"DAĞILMAZSANIZ ATEŞ AÇARIM"

Bunun üzerine Emre'nin yanında bulunan eski futbolcu ve menajer Orhan Ak, belindeki tabancayı çekerek, saldırıda bulunanlara, "Dağılmazsanız ateş ederim" diye bağırdı. Orhan Ak'ın bu sözlerinin ardından saldırganlar dağıldı.

"ETRAFIMI SARIP KÜFÜR ETTİLER, BEN DE KAVGA ETTİM"

Emre Belözoğlu olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, Eskihisar'da bir karakolda polise ifade verdim" dedi.

EMRE'YE SALDIRANLAR DA KARAKOLDA...


Emre'nin şikayeti üzerine saldırgan taraftarlar da ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

TARAFTAR FARI KIRILMIŞ JİP FOTOĞRAFI PAYLAŞTI


Emre Belözoğlu'na saldıranlar arasında bulunduğunu iddia eden bir şahıs, farı kırılmış bir jip fotoğrafı yayınlayarak, "Orhan Ak silahı çekip arabanın farını kırmakla olmuyor bu işler. Beşiktaş taraftarı adamın a.... k...." diye paylaşımda bulundu. Şahıs bu paylaşımı daha sonra sildi.

Günün Diğer Haberleri