İsmail Kartal’ın gizli planı

Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal yarın oynanacak, süper kupa finaline gizli bir olan hazırladı. Kartal, Galatasaray’ı yumuşak karnından vuracak.

SPOR - 2014-08-24 14:46:44

Türkiye yarın oynanacak süper kupa finaline kilitlendi. Yarın soma’da yapılacak maç öncesi adeta teknik savaş yaşanıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "G.Saray, Veysel ve Chedjou'nun yerine adam arıyor. Dolayısıyla bu futbolcuların kendilerine güveni azaldı. Üzerlerinde baskı olacak. Bundan yararlanmalıyız" ifadesini kullandı

 

Olympiakos ve Roma maçlarıyla oynatacağı futbola "vize" alan İsmail Kartal bir büyük kredi daha kazanmak için Süper Kupa maçına büyük önem veriyor. Günlerdir ders çalışan İsmail Kartal, "G.Saray'ın cevherlerini" belirledi. Tecrübeli hoca formaları garanti olmayan ve sürekli yerlerine futbolcu aranan G.Saray'ın sağ beki Veysel Sarı ve göbekte oynaması beklenen Chedjou'ya dikkat çekti.

 

BAŞKANLAR GERGİN

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırm İle Galatasaray Başkanı Ünal Aysal arasında da bir mücadele var. Başkanlar bu kupaya ayrı bir önem veriyor. Saha dışında yaşanan polemiklerde iki başkan sürekli farklı açıklamalarda bulunuyor. Bazen tartışmanın ipi kaçsa da zevkli bir ortam ortaya çıkıyor. 

KADRO BELLİ OLDU

Galatasaray ile 25 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat 20.30’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Süper Kupa Finalinde karşılaşacak olan Fenerbahçe, 21 kişilik maç kadrosunu açıkladı. Sakatlığı devam eden Diego kadroya dahil edilmedi.

 

 

Sarı-lacivertlilerin kadrosunda şu isimler bulunuyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Raul Meireles, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo, Emmanuel Emenike ve Muhammed Akarslan.

Günün Diğer Haberleri