Kanal D, reytingleri patlatacak

Her hafta Pazartesi akşamı 21.00'da farklı bir planla karşımıza çıkan "Ulan İstanbul" dizisi bu hafta da reytingleri toplayacağa benziyor.

MAGAZİN - 2014-08-24 18:16:00

Geçen haftaki bölümde Ceyhun'un odasındaki böceği almaya çalışan ekip bunu başarabilmek için şekilden şekile girmişti. Her defasında Derya ile Ceyhun'un birbirine yaklaşması ise Ferdi'nin canını bir hayli sıkmıştı.

 

Bu akşam Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak "Ulan İstanbul" dizisinde Kandemir ve çetesi, hem mahalleliyi kurtarmak hem de kendilerinin sahte kimliklerinin ortaya çıkmasını önlemek için yeni bir plan hazırlıyor. Çete bu kez, oldukça varlıklı fakat bir o kadar da görgüsüz olan inşaat sektörünün devi Mahmut ve ailesi kılığına bürünerek, tapuları geri almaya çalışacak. Karlos ve Yaren, Ferdi-Derya ikilisinin arasındaki buzları eritmek için bir plan yapar. Ancak onların planı Ceyhun'un sürprizi ile çakışınca ortalık gene karışır. Bu duruma daha fazla seyirci kalmak istemeyen Ferdi, Ceyhun ile konuşmaya karar verir. Ancak bu konuşmanın sonunda Ceyhun bombayı patlatır.

 

 

"Ulan İstanbul" bu akşam 9. bölümüyle sevenlerinin karşısında olacak.

Günün Diğer Haberleri