Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a ağır sözler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi

SİYASET - 2015-06-01 22:37:18

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN TÜRK'te katıldığı programda gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verdi.
Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
Siyasete girerken halka inandığım doğruları her zaman söyleyeceğimi söyledim. Altın kaplamalı klozetin fotoğrafları gazetelerde çıktı. Bu iktidar döneminde bir devlet dairesinde, bir kamu kurumunda bir kişi çıkıp da kendisine altın kaplı klozet yapıyorsa bunun sorumlusu ben miyim? Ben bunun hesabını sormayacak mıyım? Ben saray, şu, bu demedim.
Ankara'daki beyler altın kaplı klozetler yaptırıyorsa, birinin bunu düşünmesi lazım. Beyefendi üzerine alınmış. Muhatap almıyorum. Benimle özel bir tartışma alanı yaratmak istiyor. Cezai ehliyeti olmayan bir kişiyi benim muhatap almam doğru değil ki. Önce cezai ehliyetinin olması lazım.
Bugün kullandığı dil nefret dilidir, nefret söylemidir. Buradan bu kandil gecesi tuvalet temizleyip, çocuklarının rıskını sağlayan bütün emekçilerin gözlerinden öpüyorum. Bu ona yeter.

Günün Diğer Haberleri