Beyaz Show'da Bu Hafta Konuklar Kim?

Beyaz Show bu hafta yeni bölüm konukları kimler? - Sezon Finali (www.kanald.com.tr) - 05 Haziran 2015 Yılların şovmeni Beyazıt Öztürk ile yılların şovu Beyaz Show her cuma olduğu gibi Kanal D ekranlarında sizlerle buluşuyor. Beyaz Show'un birbirinden önemli bomba konukları bizlerle olacak. Peki Beyaz Show 05 Haziran 2015 Cuma akşamı konukları kimler?

AKTÜEL - 2015-06-04 22:34:04

Beyaz Show bu hafta yeni bölüm konukları kimler? - Sezon Finali (www.kanald.com.tr) - 05 Haziran 2015 Yılların şovmeni Beyazıt Öztürk ile yılların şovu Beyaz Show her cuma olduğu gibi Kanal D ekranlarında sizlerle buluşuyor. Beyaz Show'un birbirinden önemli bomba konukları bizlerle olacak. Peki Beyaz Show 05 Haziran 2015 Cuma akşamı konukları kimler? 12 Haziran'da final yapmaya hazırlanan Medcezir dizisinin yıldızları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'dan talk show sürprizi.
MEDCEZİR RÜZGARI ESECEK
Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün üstlendiği ve her cuma ekrana gelen Beyaz Show'da Medcezir rüzgarı esecek. Final yapmaya hazırlanan Medcezir dizisinin başrol oyuncularından; Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü cuma günü yayınlanacak.
Ekranların fenomen dizisi Medcezir final tarihi belli oldu. İki sezondur gençlerin sevgilisi olmayı başaran Medcezir'de sona gelindiğini Ece Yörenç, Twitter hesabından açıkladı.

Ardından yayınlanan Medcezir final fragmanları ile veda zamanı geldiği duyuruldu. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Medcezir, 12 Haziran Cuma günü 77. bölümüyle ekran macerasına nokta koyacak. 

Günün Diğer Haberleri