Fahriye Serenay'a mı Özendi?

Güzel oyuncu Fahriye Evcen de rakibi Serenay Sarıkaya gibi instagram hesabında 1 milyon takipçiyi ulaştı. Fahriye Evcen'in 1 milyon paylaşımı, Serenay Sarıkaya'yı taklit ediyor dedirtti.

AKTÜEL - 2015-06-16 15:05:47

Fahriye Evcen, tıpkı yakın arkadaşı Sinem Kobal ve rakibi olarak gösterilen Serenay Sarıkaya gibi instagram hesabında 1 milyon takipçiyi geçti. Takipçi sayısının artışını 1 milyon yazan bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, 1 milyon yazan bir fotoğrafı paylaşarak "Bir milyon sevginizle iyi ki varsınız" yazdı. En son Medcezir dizisiyle ekranları kasıp kavuran ancak dizisi final yapan Serenay Sarıkaya da sosyal medya hesabının takipçileri artması üzerine 1 milyonlu bir fotoğraf paylaşıp altına altına "1 milyon yuppi. Sevgili pek tatlı instagram takipçileri, beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam" yazmış, ocak sonunda ise bu kez Sinem Kobal 1 milyon takipçiye ulaşınca benzer bir poz paylaşmış ve "İyi ki varsınız, iyi ki benimlesiniz. Sizi çok seviyorum ve sayenizde çok ama çok mutluyum" notunu yazmıştı.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

4 Haziran 1986 doğumlu olan Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle ün kazanmıştır. Almanya doğumlu olan güzel yıldız Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşamıştır, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynamıştır. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümünden mezun olmuştur. Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu'nda Feride karakterine canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi ''Aşk Sana Benzer'' ile beyazperdeye dönmüştür.

Günün Diğer Haberleri