Buzdaki aşıklar şampiyonaya hazırlanıyor

Beşiktaş'ın eski yıldızı İlhan Mansız, katıldığı “Buzda Dans” yarışmasının ardından 2011'den bu yana profesyonel olarak buz pateni yapıyor. Mansız, partneri Olga Bestandigova ile de aşk yaşıyor.

MAGAZİN - 2014-08-25 11:10:43

Milli takımın ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu İlhan Mansız, 2007'de katıldığı 'Buzda Dans' yarışmasından sonra bu spora gönül verdi. Mansız, 2011’den beri profesyonel olarak dans yapıyor. Mansız’ın partneri Olga Bestandigova ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

 

İlhan Mansız, Ocak 2015'te Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. Mansız ve sevgilisi, Avrupa Şampiyonası'na Erzurum'da kamp yaparak hazırlanıyor.

 

Almanya'da doğan ve annesi terzi, babası fabrika işçisi olan İlhan Mansız, 9 yaşındayken annesi kardeşi ve ablası ile birlikte ailesinin memleketi olan Eskişehir'e döndü. 4 yılını Eskişehir'de geçirdi ve ailesin Almanya'da kalması sebebiyle geri döndü. Bu dönüşle birlikte futbol hayatı da orada başladı. Ayrıca kardeşi Erman Mansız da Köln takımının genç takımında oynamaktadır. Mansız ,10 Ağustos 1975 tarihinde Almanya'da doğdu. 2005/2006 sezonuna Ankaragücü'nde başlamıştır.  Ancak Almanya'da geçirdiği trafik kazası ile sezonu kapamıştır.

Slovak sporcu Bestandigova, 1979, Bratislava doğumlu. 1.53 boyundaki Olga, kendinden 1 yaş büyük abisi Jozef Bestandig ile çiftlerde 7 kez Slovakya şampiyonu olmuştur.

Günün Diğer Haberleri