Bergüzar Bebek mi Bekliyor?

Karadayı Dizisi'nin Güzel Hakimesi Bergüzar Korel Artık İsyan Etti,Bu Sezon Ekranlara Etme Kararı Alan Korel Bu Yılı Kendime Ayıracağım Derken Artık Anne Olmak Zamanı Geldi Diyerek Annelik Hissi Tatma İsyanını Dile Getirerek Söylemiştir !!

MAGAZİN - 2015-06-28 18:38:45

Ünlü bir dergiyle Yapmış olduğu Söyleyişide artık bu yıl gelen Dizi Tekliflerini geri çevireceğini Söylerken anne olmak için Artık hazır olduğunu Söylüyor

"BU YIL SADECE ANNELİK HİSSİ TATMAK İSTİYORUM"
Bu kadar yoğun geçen bir Sezondan sonra nasıl dinlenmeyi planlıyorsunuz?

- Yazın 1,5-2 ay kadar bir boşluğumuz olsa da bu Sezonda beni çok Çeken bir proje yoksa iş almamayı Düşünmüyorum. Zaten Bu yıl içinde o kadar çok çalışıyorum ki bunun en büyük Üzüntüsünü oğlumuz Ali yaşıyor. Artık ben normal çalışan bir anneye göre Ali’yle fazla zaman Ayırmama rağmen. Sette bana öyle bir konfor yarattılar ki, Ali İle sete geldiğinde evdeki düzenini devam ettirebiliyorum. Ama bu yıl sadece anne olmak istiyorum Artık. Uzun bir Zaman dinlenmek istiyorum...

Yeni Diziler Geliyor Mu, Yoksa Önümüzdeki Sezon Sizi Ekranlarda Göremeyecek Miyiz?

- Elbette ki birtakım projeler geldi, fakat bir süre çalışmak istemediğimi o kadar Açık bir şekilde söyledim ki herkes yeni sezon İçin fikrimi biliyor. Fiziksel yorgunluğumun yanı sıra, Hafızamda de çok yoruldu. Çok güçlü bir ezberim olmasına rağmen artık son Günlerde ezber yapmakta bile zorlanıyordum. “Karadayı”, çıtası yüksek bir iş oldu. Bundan sonra en doğru kararı verip öyle Ekran karşısına çıkmak isterim. Doğru proje çok önemli, çünkü seyirci samimiyetsizliği hemen anlıyor. Feride çok samimi bir karakterdi. Çocuktu, âşıktı, despottu ama çok kırılgandı. Dolayısıyla ben Feride’de zaten bir kadın oyuncunun karakterde gösterebileceği her şeyi sergileme şansına eriştim. O anlamda yelpazem çok genişledi Artık diyebilirim.

"30'UMDAN SONRA DAHA GÜZELLEŞTİM"
20’li yaşlarla 30’lu yaşlar arasında ne gibi farklar var sizce?

- 20’li yaşlarımla ilgili “Keşke daha çok tadını çıkarsaydım” Söyledigim oluyor ama 30’umdan sonra daha güzelleşmiş ve çok daha mutlu hissediyorum kendimi. Artık ne istediğimi Çok İyi biliyorum.(çoruh postası)

Günün Diğer Haberleri