Aşıklar film çeviriyor

Burak Özçivit’in yapımcılığını üstlendiği “Aşk Sana Benzer” filminin hazırlıkları başladı. Özçivit, filmde başrolü sevgilisi Fahriye Evcen ile paylaşacak.

MAGAZİN - 2014-08-25 11:46:33

Burak Özçivit’in yapımcılığını üstlendiği ve sevgilisi Fahriye Evcen ile  birlikte kamera karşısına geçecekleri “Aşk Sana Benzer” filminin hazırlıkları başladı. İkili filmin hazırlıkları için Bodrum’da dur durak bilmeden ev arıyor.

 

Otelde kalmak istemeyen Özçivit ve Evcen çifti, çekimlerin yapılacağı Milas’ı karış karış geziyor. Filmin hazırlıklarına devam eden, bir yandan deneme çekimleri yapıp bir yandan ev arayan ikili, civardaki bütük emlakçıları karış karış geziyor. Kalacakları villanın havuzlu ve bahçeli olmasını sart koşan çift, aşk yaşadıklarını iddia edenlere ısrarla aralarında bir şey olmadığını söylüyor.

 

“Aşk Sana Benzer” adlı filmde Burak Özçivit,  bir sahil kasabasında balıkçılık yapan ve bir restoran işleten Ali olarak kamera karşısına geçecek. Sevgilisi Fahriye Evcen ise, kasabaya yeni gelen ve dondurmacıda çalışmaya başlayan Deniz rolünü canlandıracak. Bodruma ayak basmalarıyla birlikte, habercilerin ilgi odağı olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, çekimlerdeki ilk pozunu klaket ile verdi.

 

BRKS Productions ve TAFF Pictures ortak yapımı filmde Selim Bayraktar, Kaya Akkaya, Birsen Dürülü’de rol alıyor.  Aşk Sana Benzer’in yönetmeni ise A. Taner Elhan.

Günün Diğer Haberleri