Konya'da piknik dönüşü kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Konya'da Piknik dönüşü direksiyon hakimiyetini kaybeden 48 yaşındaki Hamza Çobanoğlu hafif ticari araca çarptıktan sonra yol kenarındaki kanalizasyon borularına çarptı. Kaza sonrası 1 kişi ölürken, 2 kişide yaralandı.

GÜNCEL - 2016-03-12 20:28:39

KONYA’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle ile birlikte kontrolden çıkan otomobil, önce hafif ticari araca hemen ardından da yol kenarında bulunan kanalizasyon borularına çarparak durabildi.

KONYA’da sürücünün hızlı bir şekilde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan otomobil, önce hafif ticari araca ardından da yol kenarında bulunan kanalizasyon borularına çarparak durabildi. Otomobil sürücüsü 48 yaşında olan Hamza Çobanoğlu olay yerinde yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı. Kazayı duyup gelen sürücünün erkek çocuğu Hüseyin Çobanoğlu, "Babam mı can veren. Babamsa dayanamam beni de öldürün" diyerek sinir krizi geçirdi. Kaza, saat 18.00 sıralarında merkez Meram Kazası Harmancık Semti Antalya Etraf Yolu üzerinde oldu. İddiaya göre Hamza Çobanoğlu’nun kullandığı 42 EH 222 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkıp, önce Doğan Müminoğlu’nun kullandığı 42 ABG 13 plakalı hafif ticari araca hemen peşinden da yol kenarındaki elektrik trafosuna çarptı. Sürüklenen otomobil, kanalizasyon borularına çarparak durdu.

Kaza da otomobil sürücüsü Hamza Çobanoğlu olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobilde bulunan 18 yaşında olan Büşra Göksu ile 40 yaşında olan Ali Murat Günay ağır yaralandı. Etraftakilerin çağırdığı ambulansla yaralılar Konya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp ameliyata alındı. Hamza Çobanoğlu ve arkadaşlarının piknikten döndüğü öğrenildi. BABAM MI ÖLEN BABAMSA DAYANAMAM Kazayı duyup olay yerine gelen otomobil sürücüsü Hamza Çobanoğlu’nun yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Çobanoğlu’nun erkek çocuğu Hüseyin Çobanoğlu, "Babam mı can veren. Babamsa dayanamam beni de öldürün" diyerek sinir krizi geçirdi. Hamza Çobanoğlu'nun cesedi otopsi için Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Morgu’na götürüldü. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Günün Diğer Haberleri