Patlama'da Galatasaray'lı Umut Bulut'un Babası Hayatını kaybetti.

Dün Akşam Ankara'nın kızılay bölgesinde güvenpark otobüs duraklarının bulunduğu noktada meydana gelen patlamada 37 kişi yaşamını yitirmiş, 123 kişide yaralanmıştı. Galatasaray'lı futbolcu Umut Bulut'un da bu patlamada babasını kaybettiği bildirildi.

SPOR - 2016-03-14 10:59:37

13 Mart 2016 pazar akşam saatlerinde Ankara'da yaşanan patlamada can verenlerden birinin de Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut olduğu ortaya çıktı.

Umut'un babası Kemal Bulut'un Galatasaray'ın bir gün evvel akşam Gençlerbirliği ile oynadığı mücadelesi izlemek için Ankara 19 Mayıs Stadyumu'na gittiği, karşılaşmanın hemen peşinden de evine dönerken yaşanan patlamada yaşamını yitirdiği bildirildi.

ACI HABERİ FLORYA'DA ALDI

Ulusal futbolcunun acı haberi bu sabah idman için gittiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 11 sularında aldığı belirtildi.

DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Bulut'un babasının cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Kayseri'de defnedilecek. Kemal Bulut doğum günü olan 15 Mart'ta toprağa verilecek.

GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI İLETİSİ

Galarasaray Kulübü de yaşamını yitiren Umut Bulut'un babası için resmi web sitesinden bir ileti yayınladı ve şu ifadelere yer verildi;

"Başkentimiz Ankara'da dün akşam gerçekleşen ve hepimizi derinden sallayan vahim saldırının ardından bu sabah aldığımız haberle bir defa daha kahrolduk.

Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un suçsuz insanları hedef alan saldırıda yaşamını yitirdiğini tarif edilemez bir kederle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut'a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Acımız çok büyük..."
 

Günün Diğer Haberleri