Ankara Bombacısının Babası Cenazeyi Kabul Etmiyorum Dedi.

Ankara Bombacısının Babası Cenazeyi Kabul Etmiyorum Dedi. Baba D. ifadesinde, "Kızım ilk, orta ve liseyi Marmara Ereğlisi'nde okudu. Daha sonra Balıkesir'de üniversitesi kazanarak 2012 yılında kayıt yaptırdı. Daha sonra kendisinden haber alamadık dedi

GÜNCEL - 2016-03-14 15:09:57

Ankara Kızılay’daki bombalı terör saldırısını gerçekleştirdiği öne sürülen 24 yaşında olan S.Ç.D.’in Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi’nde oturan ailesinden DNA karşılaştırması için kan örneği alındı.

Ankara Kızılay'daki terör saldırısını gerçekleştirdiği öne sürülen 24 yaşındaki S.Ç.D.'in ailesinin Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi'nde oturduğu ortaya çıktı. Ailesinin de takriben 30 sene önce Kars'tan göç ederek Marmara Ereğlisi'ne yerleştiği belirlendi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gece saat 03.30 sıralarında hanelerinden alınarak emniyete götürülüp ifadesi alınan baba C.D., kızının 2012 seneninde Balıkesir Üniversitesi'ne kayıt yaptırmasının hemen peşinden bir daha haber alamadığını ve ile ilgili kayıp müracaatında bulunduğunu söyledi.

BOMBACIYSA CENAZESİNİ KABUL ETMİYORUM

Baba D. ifadesinde, "Kızım ilk, orta ve liseyi Marmara Ereğlisi'nde okudu. Daha sonra Balıkesir'de üniversitesi kazanarak 2012 yılında kayıt yaptırdı. Daha sonra kendisinden haber alamadık. Kayıp müracaatı da yaptık. Fakat böyle bir olaya karışmışsa cenazesini de kabul etmiyorum" şeklinde dediği öğrenildi.

Bomba eyleminin şüphelisi S.Ç.D.'in babasının yanı sıra erkek kardeşinin de Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alındı. Hemen peşinden C.D. ile erkek çocuğunun Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde DNA karşılaştırması için kan örnekleri alınarak S.Ç.D. ile karşılaştırılması için Ankara'ya gönderildiği bildirildi.

Günün Diğer Haberleri