Trabzon'da Cinnet Geçiren Polis memuru Veli Çakı Baskımı görüyordu ?

Trabzon'da cinnet getirerek, eşi ve çocuklarını tabancayla vurduktan sonra intihar eden polis memuru Veli Çakı'nın oğlu da hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2016-03-16 11:06:14

Trabzon'da cinnet gecirdikten sonra, eşi ve çocuklarını silahla vurduktan sonra intihar eden polis memuru Veli Çakı'nın erkek çocuğu da dün akşam saatlerinde  yaşamını yitirdi.

Trabzon’daki Taksim Karakolu’nda 8 senedir görev yapan polis Veli Çakı (51) bir gün evvel ailesiyle kahvaltı yapıyordu.Aniden silahıyla eşi Gönül’e (51), kızı Tansu’ya (18) ve erkek çocuğu Çağatay’a (26) ateş etti. Gönül Çakı ve kızı Tansu can verdi, Çağatay ağır yaralandı. Veli Çakı ailesini kurşunladıktan sonra silahı başına ateşleyip hayatına kıydı. ‘Veli dayı’ diye tanınan polis, esprili bir kişiydi.



'BASKI GÖRÜYORDU' İDDİASI

Veli Çakı 2 sene önce stadyum önünde görevliyken cips yiyerek “24 saat çalışıyorum, gücümü cipsten alıyorum” demişti. Meslektaşları bu hatıranı telefonla görüntüleyip Facebook’a yükleyince ile ilgili tahkikat açılmıştı. Dünkü olaydan sonra internette şu iddia bulundu: Veli Çakı ceza olarak 2 ay nöbet yazıldığı ve amirlerinin baskısına uğradığı için cinnet getirdi.


ERKEK ÇOCUĞU DA BİR GÜN ÖNCE GECE CAN VERDİ

Hastanede kontrol altına alınan Veli Çakı'nın erkek çocuğu Çağatay Çakı da kurtarılamadı. Polis memuru Veli Çakı ile katlettiği eşi ve 2 çocuğunun cenazeleri Trabzon Adli Tıp Müessesesi'ndaki otopsinin hemen ardından bu akşam uçakla Ankara'ya gönderilecek.

Günün Diğer Haberleri