Ankara'da İki Olayda 5 Kişi öldü ?

Ankara'nın mamak ve Çankaya ilçelerinde gerçekleşen 2 olayda toplam 5 kişi yaşamını yitirirken, olay ayrıntıları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GÜNCEL - 2016-03-18 15:16:47

Ankara'nın Mamak ilçesinde sokak ortasında bir çifte mermi yağdıran şahıs,daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ankara'da diğer kanlı saldırı ise Çankaya bölgesinde yaşandı. Sokak ortasında KOM'da görevli kadın polis N.T.B. ile yanındaki sivil Ş.D. öldürüldü. Kadın polisi vuran kişinin de Asayiş Şube'de görevli polis A.Y. olduğu öğrenildi. Her iki olayda toplam 5 kişi hayatını kaybetti.

ANKARA'nın Mamak ilçesinde gerçekleşen olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Aytekin Ş. ile Aysun S. önceden sevgiliydi. İkili, geçimsizlik sonrası ayrıldı.

Aysun S. bu ayrılıktan sonra Bülent S. ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Bunun üzerine Aytekin Ş.'nin 2011 seneninde Bülent S.'yi vurarak yaraladığı ve olayın hemen peşinden gözaltına alınarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Bülent S. ve Aysun S. 2014 seneninde evlendi.  Zonguldak'taki Devrek Hapishanesi'nden izin aldıktan sonra ankara'ya gelen Aytekin Ş. olayın olduğu sabah saatlerinde çiftin önünü kesti. Şahıslar arasında tartışma yaşandı.

Bunun üzerine Aytekin Ş. yanında getirdiği silahla öncelikle Bülent S.'yi hemen peşinden Aysun S.'yi ateş ederek öldürdü. Daha sonra Aytekin Ş. aynı silahla kendi kafasına ateş ederek olay yerinde hayatına son verdi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sıhhat ekibi gönderildi. Yapılan incelemede Bülent S.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtildi. Ağır yaralı olarak değişik hastanelere kaldırılan Aysun S. ve Aytekin Ş. ise kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay hatıra, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

(Tahsin GÜNER / ANKARA - DHA)




Günün Diğer Haberleri