Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde 1 Travesti Öldürüldü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Faruk T., kavga ettiği 35 yaşındaki travesti Ferhat A.'yı bıçaklayarak öldürdü.

GÜNCEL - 2016-03-20 10:26:09

Tekirdağ'ın çorlu ilçesinde yer alan, Esentepe Semti Adnan Doğu Caddesi üzerindeki bir apartmanda gerçekleşen olayda, Faruk T., evine gittiği iddiaya göre travesti Ferhat A. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın dövüşe dönüşmesi neticesi Faruk T., Ferhat A.'yı bıçaklayarak, evden kaçarak ayrıldı.

CİNAYETİ TAKSİCİYE İTİRAF ETTİ

Üzerindeki kanlı giysilerle apartmanın önüne çağırdığı taksiye binen Faruk T., Havuzlar Semti'nde araçtan indiği sırada sürücüye cinayet işlediğini söyledi. Taksi sürücüsü durumu ayrıntıları ile polise haber verdi. Faruk T.'nin taksiye bindiği binaya giden polis ekipleri çilingir yardımıyla girdikleri evin yatak odasında Ferhat A.'nın cesedini buldu. Ferhat A.'nın cesedi, savcı ve polisin incelemesi hemen peşinden otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna konuldu.



POLİS ZANLIYI EVİNDE YAKALADI

Polis, olaydan yaklaşık olarak 1 saat sonra cinayet zanlısı Faruk T.'yi Havuzlar Semti'ndeki evinde yakalayarak, gözaltına aldı. Faruk T., sorgulanmak üzere Çorlu Kaza Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Tahkikat sürdürülüyor.


Günün Diğer Haberleri