Nusaybin'de Bugün 5 şehit

Mardin Nusaybin'de süren operasyonlarda Teröristler tarafınca haince pusu ve tuzaklarda 5 Vatan evladı şehit düşmüştür. Mekanları cennet olsun.

GÜNCEL - 2016-03-21 13:49:07

Nusaybin ilçesinde tüm hızıyla devam eden operasyonlar kapsamında, Bu sabah teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının patlaması sonucunda özel harekat polisi Gökhan Osman Karaduman'ın şehit olmasının hemen ardından devam eden operasyonlarda,teröristlerle sıcak temas sağlandı.

ŞEHİT SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Çıkan çatışmada, PKK'lıların patlayıcı ve silahlı saldırısında 4 asker daha şehit oldu, patlamalar sonrası 5 asker ile 1 polis yaralandı. Sabah zırhlı aracın geçişi esnasında olan şiddetli patlama ile beraber Nusaybin'de bugün şehit düşen güvenlik görevlilerinin sayısı 5'e yükseldi.

Genelkurmay Başkanlığı, 4 askerin şehit olması konusunda yaptığı açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"21 Mart 2016 Pazartesi günü Mardin şehiri Nusaybin ilçesinde halen süren operasyonlar sırasında bölücü terör örgütü üyesi teröristlerce evvelce yola döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması neticeninde 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız ve 1 kahraman emniyet üyemiz yaralanmıştır. Yaralılar hemen hastaneye gönderilmiş olup tedavileri tüm hızıyla devam etmektedir.Bizleri derin bir acı ve kedere boğan bu saldırıda yaşamını yitiren aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri üyelerimize ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza ve kahraman emniyet üyemize acil şifalar umuyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

EVLERDE BULUNAN SİPERLERDEN ATEŞ EDİYORLAR

Yeşilyurt Semti'nde yoğunlaşan operasyonda, teröristler, güvenlik güçlerine evlerin duvarlarında açtıkları deliklerden ve odalarda oluşturdukları siperlerden ateş ediyor. Şehir merkezine giriş çıkışa müsaade edilmezken, teröristlerin kaçma ihtimaline karşı kırsalda da tedbirler artırıldı.

 


 

Günün Diğer Haberleri