Canlı Bombanın Gömülmesine Köylüler İzin Vermedi

İstanbul İstiklal Caddesinde Kendini Patlatan Canlı bombanın babası ve amcası cesedi aldıktan sonra köy mezarlığına defnetmek istemeleri köylüler tarafından engellendi ve terörist Yeşilkent mezarlığına gömüldü

GÜNCEL - 2016-03-21 15:31:23

İstanbul'da canlı bombanın kendini patlatması sonrası 4 kişi yaşamını yitirirken en küçük 2,5 yaşında olmak üzere 20'nin üzerinde yaralı patlama sonrası en yakın hastanelere kaldırıldı. Canlı bombanın babası olan Nehsen Öztürk gözaltı süresinde olduğu süreçte cezaneyi kimsenin almaması üzerine kendisi ve kardeş ile terörist leşini köy mezarlığına gömmeleri köylüler tarafından tepki ile karşılaşınca Gaziantep Yeşilkent mezarlığına gömüldü.  

Dna ve Kimlik tespiti yapılan canlı bomba istanbul morgundan alınarak sabah saatlerinde Yeşilkent mezarlığı morguna götürüldü.

Masum sivil halkı hedef alan terör saldırılarının bir yeniside önceki günlerde istanbul istiklal caddesinde yaşanmıştı. Güvenlik güçleri patlamayı gerçekleştiren teröristin ailesini gözaltına alarak geniş çaplı sorgulama yapmıştı.


Edinilen bilgiye göre, kimlik tespitinin yapılmasının ardındanİstanbulAdli Tıp Kurumu Morgundan teslim alınan canlı bombanın cansız bedeni, sabah saatlerinde Gaziantep Yeşilkent Mezarlığı Morgu'na konuldu.

 

Günün Diğer Haberleri