Emekli Albay Eşi ve Kendini Öldürdü.

Aydın'ın Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da Ulusal Park Caddesi üzerinde satın aldığı evde eşi ile birlikte oturan 62 Yaşındaki Albay emekli eşine kurşun yağdırdı

GÜNCEL - 2016-03-22 12:58:38

Edinilen bilgiye göre, emekli olduktan sonra Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da Ulusal Park Caddesi üzerinde satın aldığı evde eşi 52 yaşında olan Aynur Gökhan ile beraber hayatını sürdüren 62 yaşındaki emekli Albay Y. Selehattin Gökhan, bir gün önce akşam evinde eşiyle tartışmaya başladı.

"BENİ ANNEMİN YANINA DEFİN EDİN"

Daha sonra beylik silahını çıkaran emekli albay Gökhan önce eşi Aynur Gökhan’ı mermi yağmuruna tutarak öldürdü. Hemen ardından, eline bir kağıt kalem alıp, “Beni annemin yanına defin edin" diye not yazan emekli albay, son kalan kurşunu da kendi kafasına sıkarak, hayatına kıydı. Komşularının silah sesleri üzerine haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri, emekli albay ve eşinin cesetleriyle karşılaştı.

ANNESİ ÖLDÜKTEN SONRA SORUNLAR YAŞAMAYA BAŞLADI

Komşuları, Y. Selehattin Gökhan’ın annesinin iki ay önce vefat ettiğini ve annesi can verdikten sonra sorunlar yaşadığını belirterek, olay gecesi eşiyle tartıştığını ve hemen ardından mermi sesleri geldiğini söylediler. Emekli albay ve eşinin cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Müessesesi’na gönderildi. Cumhuriyet Savcılığı cinayet ve intiharla alakalı soruşturma başlattı.


 

Günün Diğer Haberleri