Halk Otobüsü 2 Kız kardeşe Çarptı 1 ölü, 1 Yaralı

Dün akşam saatlerinde Eskişehir’de halk otobüsü iki kız kardeşe çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

GÜNCEL - 2016-03-26 09:52:56

Özel Halk otobüsünün çarptığı ve farketmediği üniversite öğrencisi abla, kardeşten 21 yaşında olan Rümeysa Ünsal tüm müdahalelere rağmen kurtulamazken, ablası Yağmur Ünsal hastanede tedavi altına alındı.

Polis tarafından olay yerine bir kilometre uzaklıkta durdurulup gözaltına alınan otobüsün sürücüsü, kazayı fark etmediğini ve görmediğini iddaa etti.Akşam saatlerinde Akarbaşı Semti Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nde gerçekleşti. Ferdi Yurtseven yönetimindeki 26 H 0138 plakalı özel halk otobüsü, yolun karşısına geçmek isteyen Yağmur Ünsal ile kardeşi Rumeysa’ya çarptı. Halk otobüsü, içindeki yolcularıyla beraber yoluna devam ederken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Rümeysa Ünsal, ekiplerin tüm gayretine rağmen olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan ablası 27 yaşında olan Yağmur Ünsal ise Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. yoğun bakıma alınan Yağmur Ünsal’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yolculardan bazıları ise havanın yağışlı ve caddenin karanlık olması sebebiyle olayı göremediklerini, ancak otobüsün sol tarafından bir çarpma sesi duyduklarını söylediler.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yaşlı Bakımı Bölümü talebesi olduğu belirtilen Rumeysa Ünsal’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılırdı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor. (DHA)


 

Günün Diğer Haberleri