Demba Ba: Taraftarlarımız için savaşacağız

Siyah-beyazlı futbolcu Demba Ba, Beşiktaş’a gelişini değerlendirdi. Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığında onur duyduğunu ifade eden futbolcu, çok mutlu olduğunu belirtti.

SPOR - 2014-08-25 22:54:29

Beşiktaş’a bu sezon transfer olan Demba Ba, siyah-beyazlı takımda oynadığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Futbolcu, bu kararı alırken hiç zorlanmadığını ve İstanbul’da çok mutlu olduğunu dile getirdi.

 

" EZAN SESİYLE UYANMAK ÇOK GÜZEL"

Siyah-beyazlı taraftarların çok ateşli olduğunu belirten Demba Ba, taraftarların ilgisinden ve tribünlerdeki performanstan çok etkilendiğini söyledi. Taraftarın bu ilgisine karşılık elinden gelen performansı sergilediğini anlatan oyuncu, “Her sabah ezan sesiyle uyanıyorum. Bu çok güzel bir duygu" diye konuştu.

 

“PES ETMEYENLERLE OYNAMAYI SEVİYORUM”

Demba Ba, Oğuzhan Özyakup'un yetenekli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, ona hayran olduğunu dile getirdi. Öte yandan Mustafa’nın da takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu kaydeden Demba Ba, saha dışında da Mustafa ile iyi ilişki kurduğunu ifade etti. Demba Ba, hiçbir zaman pes etmeyen oyuncularla maç yapmaktan büyük zevk aldığını da sözlerine ekledi.

 

Arsenal maçının başında direkt kaleye yaptığı vuruşu anlatan Demba Ba, "Arsenal maçında oyunun başındaki vuruşu Necip’in uyarısıyla yaptım. Gol yapmak için vuruş yaptım ama maalesef olmadı" ifadelerini kullandı.

 

“TARAFTARIMIZ İÇİN SAVAŞACAĞIZ”

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Senegalli golcü, şöyle konuştu: "Burada gösterdiğimiz oyun onları endişelendirdi. Maç içindeki birkaç hareket oyunun kaderini değiştirebilir. Neler yapabileceğimizi gösterdik. Deplasmanda olacak olmamıza rağmen taraftarlarımız tribünleri dolduracak ve rakip taraftarlardan daha çok ses çıkartacaklardır.”

Demba Ba, “Bir hayali gerçekleştirmeye gidiyoruz. Taraftarlarımız için savaşacağız. Formalarımız sırılsıklam olana kadar mücadele edeceğiz. Büyük bir inancımız var" diyerek sözlerini noktaladı.

Günün Diğer Haberleri