Murat BOZ'UN Yeni Albümü "JANTİ" Müzik Marketlerde

Türk Popunun en sevilen şarkıcılarından Murat BOZ 2016 yılına bomba gibi düşecek "JANTİ" albümünün hazırlıklarını tamamladı.

MAGAZİN - 2016-04-09 10:52:42

2016 yılının en iyileri arasında yer alan şarkıcısı Murat Boz yeni albümü ile bu yaza damgasını vuracak. Yakışıklı şarkıcı albümlerine bir yenisini katarak bu dönem birbirinden renkli parçalar ile sizleri buluşturuyor. 8 Nisan 2016 cuma günü satışa çıkan ve  'JANTİ' ismini taşıyan albüm tüm müzik marketlerde müzikseverlerle buluştu.

Murat Boz heyecanla beklenen 'JANTİ' isimli yeni albümü ile hayranları ile buluştur. Hareketli parçaları ile en iyiler arasında yer alan Boz DMC ismiyle piyasaya çıktı. Murat Boz ayrıca oldukça değişik bir projeye imzaladığı 'JANTİ' isimli albümün prodüktörlüğünü de üstelendi.

Albümde kaç şarkı var?

Murat Boz'un yeni albümü JANTİ'de toplam 12 şarkı bulunuyor. Yakışıklı sarkıcı Murat Boz albümde Ebru Gündeş, Ozan Çolakoğlu, Mustafa Ceceli, Sıla, Fettah Can, Emrah Karaduman, Gürsel Çelik, Alper Narman, Onurr, Soner Sarıkabadayı, Ersay Üner, Cansu Kurtçu, Oğuzhan Koç, Kadir Mutlu ve Leyla Özöksüz gibi Türkiye müzik sektörünün en başarılı sanatçıları ve müzik direktörleri ile çalıştı.



Murat Boz'dan Ebru Gündeş sürprizi


Murat Boz 'JANTİ' isimli albümündeki 'Gün Ağardı' isimli şarkısında 'O Ses Türkiye' yarışmasında beraber jüri koltuğuna oturduğu Ebru Gündeş'le düet yaptı.

Tanınmış şarkıcı sosyal medya hesabından kendisi ile düet yapan Ebru Gündeş'e "Ebrum Can arkadaşım Canım arkadaşım çok çok teşekkür ederim tekrar tekrar.. Sesine ruhuna Sağlık.. Sen bir tanesin" mesajı ile teşşekür etti.

Murat Boz'un geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan 'JANTİ' albümünün teaser'ı büyük ses getirmişti.

Günün Diğer Haberleri