Günlük Ev Kiralayan Kız Tecavüze Uğradı

İstanbul'un en işlek semtlerinden Kadıköy'de doğum günü kutlamak için günlük ev kiralayan N.T.'ye tecavüz ettiği iddia edilen E.B. tutuklandı.

GÜNCEL - 2016-04-09 11:37:56

Günlük ev kiralamanın oldukça basit olduğu Ülkemizde, Üniversite Öğrencisi N.T. arkadaşının doğum gününü kutlamak için Kadıköy'de günlük daire kiraladı. Ev arkadaşını gelmesini bekleyen Üniversite öğrencisi o anda evin temizliğini yapmakta olan Özbekistan uyruklu E.B.'nin, N.T.'yi odaya kilitleyerek tecavüz ettiği ve zanlının Kadıköy İlçe Emniyet Ekiplerince kaldığı adreste yakalandırıldığ bildirildi. Tecavüz zanlısı E.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Son zamanlarda artan tecavüz olaylarına halen bir çözüm bulunamazken, verilen cezalar pek çaydırıcı gelmiyor. Her türden insanın rahatlıkla kiralayabileceği Günlük Kiralık evler en çok fuhuşa aracılık yaptığı için Üniversite Öğrencisi N.T. Erkek arkadaşını beklerken böyle bir durumun başına gelmiş olabileceği tahmin ediliyor. Tabi genelde birçok kişinin düşüncesi günlük kiralık ev'de kızın ne işi var gibidir.

 

film izle

Günün Diğer Haberleri