Güllerin Savaşı’nda bu hafta

Her hafta Salı günü saat 21:00’da Kanal D’de farklı bir aksiyonla sevenleriyle buluşan “Güllerin Savaşı” bu bölümde de reytingleri toplayacağa benziyor. 6. bölümde nişanı atan Mert 7. bölümde hatasını fark edecektir.

MAGAZİN - 2014-08-25 23:14:44

“Güllerin Savaşı” her hafta farklı bir aksiyonla Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına geliyor. Geçen hafta gazetede Gülru ile Ömer’în fotoğrafını gören Mert çılgına dönmüş ani bir sinirle yüzüğü atmıştı. Bu bölümde Mert olayın gerçek yüzünü görecek ama Gülru’nun kalbini kazanması hiç te kolay olmayacak.

 

Mert’in Gülru’ya ulaşmak için attığı bir adım, Gülfem’in sürpriz hamlesiyle herkesi şaşırtan bir gelişmeye neden olur. Bu gelişmeden sadece Gülru ve Ömer değil, Cihan da fazlasıyla etkilenir.

 

Yonca ve Taner’in ilişkisi Ömer ve Gülru’yu birbirlerine yakınlaştıran bir köprü haline gelir. Gülfem, bu yakınlıktan fazlasıyla rahatsız olur ve Gülru’yu ciddiye almaya başlar. Gülru, Gülfem’in adım adım yükselen gizli düşmanlığından habersizken, ortaya çıkan gizli bir gerçek bir anda ortalığı karıştırır.

 

6 bölümü geride bırakan “Güllerin Savaşı” tam gaz çekimlere devam ediyor. Süper kadrosuyla ilgiyle takip edilen dizinin sonunda ise Gülru ile Ömer’in ilişkisi merak konusu...

Günün Diğer Haberleri