Ses Duvarını Aşan Savaş Uçağı Korku Yarattı

Nevşehir ve Kayseri'de Ses Duvarını aşan savaş uçağı nedeniyle vatandaşlar 155 polis imdat ve 156 Jandarma hatlarının kitlenmesine neden oldu.

GÜNCEL - 2016-04-12 19:24:07

Akşam saatlerinde Kayser ve Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde ses duvarını aşan savaş uçağının çıkardığı gürültü sonrası panik havası yaşandı.

Erkilet 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı'ndan havalananan TSK'ya ait olan savaş uçağının ses duvarını aşması ile beraber şiddetli gürültü ve patlama meydana geldi. Vatandaşlar 155 Polis imdat ve 156 Jandarmayı arayarak hatların kitlenmesine neden oldu.

KAYSERİ VE NEVŞEHİRDE HİSSEDİLEN SES GÜRÜLTÜSÜNÜN NEDENİ BULUNDU


Son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle oldukça hassas olan vatandaşlar durumu güvenlik görevlileri ile paylaştı.Bunun sonrasında Polis ve askeri personelin başlattığı araştırmalar sonrasında sesin nedeni olarak Savaş uçağının ses duvarını aşması olduğu kesinleşti.

Olay nedeniyle birçok kişiden ihbar alan polislere telsiz anonsundan yapılan açıklama ile "Sesin Savaş Uçağından geldiği kesinleşmiştir." Ekiplerimiz normal görevlerine dönebilir şekilde uyarıda bulunuldu.

Günün Diğer Haberleri