Çoçukluk Arkadaşı 4 Arkadaş Trafik Kazasında Öldü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde Aşıklar Tepesi bölgesinde meydana gelen trafik kazasında 25 Metre yükseklikten denize düşen 4 çoçukluk arkadaşı hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2016-04-20 11:35:30

Kaza Dün akşam saatlerinde Tekirdağ'ın Ereğlisi ilçesin Aşıklar Tepesi bölgesinde saat 16:00 sıralarında meydana geldi. 20 Yaşında olan Oğuz Tuna babasına ait 59 ZD 388 plakalı otomobil ile arkadaşları 20 yaşındaki Mertcan Keçeci, 19 Yaşındaki Berkay Öztaş ve aynı yaşta olduğu düşünülen Aziz Karaoğlu'nuda alarak otomobil ile gezmeye çıktılar. Bilinmeyen bir nedenden dolayı Aşıklar Tepesi mevkisine geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden Oğuz Tuna ve arkadaşlar 25 metre yükseklikteki tepeden denize doğru çakıldılar.

4 ARKADAŞ YAŞAMINI YİTİRDİ.

Aracın şiddetli düşmesi ve ters dönmesi nedeniyle Berkay Öztaş,Aziz Karaoğlu ve Mertcan keçeci olay yerinde yaşamını yitirirken, sağlık ekipleri tarafından Marmara Ereğlisi Devlet hastanesine kaldırıla Oğuz Tuna hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeler Savcı incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp kurumunda gönderildi.

Ölenlerin aynı mahalleden çoçukluk arkadaşı oldukları Oğuz ve Mertcanın konyada üniversite okudukları, Berkay'ın çorluda bir fabrikada işçi olarak uzun süredir çalıştığı belirtildi.

Babasının yeni aldığı otomobil ile hava atmak ve gezmek için arkadaşları ile denize düşen 4 arkadaşın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından bugün, ikindi vakti Çorlu'da kılınacak cenaze namazın ardından toprağa verilecek.

Günün Diğer Haberleri