Anaokulunda Bakıcı Kadın Çırılçıplak Soyundu

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde gerçekleşen olayda, Bakıcılığını yaptığı çoçuğun ailesi tarafından işine son verilen T.D.C. çoçuğun anaokuluna giderek eşyalarını almak ve çoçuğu görmek istemesinin ardından soyunmaya başladı.

GÜNCEL - 2016-04-21 07:52:51

Uzun süre bakıcılığını yaptığı çoçuğun anaokuluna giderek eşyalarını almak isteyen T.D.C isimli kadının tavırlarından şüphelenen idare yönetimi kadını okul dışına çıkararak içeri almadılar. Çoçuğun ailesinden eşyalarını istediğini belirten şüpheli daha sonra bieden soyunmaya başladı. Okulda bulunan küçük öğrenciler uzaklaştırırken, güvenlik güçlerine durum bildirdi.

Etrafa Saldıran Kadın Güçlükle Sakinleştirildi

Okulun içerisindeki çoçuk parkındaki oyuncak ve süslere saldıran kadın bahçe korkuluklarına da zarar verdi. Psikolojik yönde sorunları olduğu belirtilen kadını zorlukta sakinleştiren polis ekipleri daha sonra gelen ambulansa ile kadının Bursa Devlet hastanesine gönderilmesine yardımcı oldu.

Uzun süredir ailede bulunan özel eşyalarını almak için aradığını fakat ulaşamadığını belirten genç kadın, aşırı sıcaktan dolayı bunaldığını ve bundan dolayı üstündekileri çıkardığını belirtti. Kadının ayrıca psikolojik tedavi gördüğü belirtilirken, olaylar ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Özel eşyalarını alabilmek için aileye ulaşmaya çalıştığını, ancak ulaşamadığını belirten genç kadının sıcaktan bunaldığı için üzerini çıkardığını söylediği öğrenildi. Genç kadının psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Günün Diğer Haberleri