3 Kadının Çantasını Gasp Eden Saldırgan Suriyeli Çıktı

Adana'da son bir haftadır motosikletli gaps olaylarının artış göstermesi ile beraber, güvenlik güçlerinin önlemlerini arttırdığı esnasında polislerin peşine düşmesi ile kaza yaparak yakalanan saldırgan suriyeli çıktı.

GÜNCEL - 2016-04-21 08:18:15

Suriye'nin Halep bölgesinden iç savaş nedeniyle Adana’ya gelen Muhammet Cemal Mustafa 7 Nisan günü Gülpınar Mahallesi 37062 Sokak’ta yürüyen Leyla Akbuluk’un arkasından motosikletle yaklaşarak içerisinde 200 tl para ve cep telefonu bulunan çantasını kapkaç yöntemi ile çalarak kaçtı.

Adana Emniyet Müdürlüğünce artan kapkaç olaylarının artması üzerine, kapkaçcının eşgali belirlendi.Zanlı 16 Nisan günü Gülpınar mahallesinde pazar alışverişi için dışarı çıkan 43 Yaşında Suriyeli Neval Rıdvanın içerisinde cep telefonu ve 100 Tl olan çantasını çalarak olay yerinden kaçmaya başladı. Mağdur zamanında polise ihbar yaparak polis ekiplerinin suçlunun peşine düşmesinde etkili oldu.

Polis kovalamacası esnasında motosikletiyle kaçmaya çalışan Mustafa Saydam caddesi üzerinde geçirdiği kaza sonrası ayağı kırıldı.4 Gün tedavi gördüğü hastaneden polisler eşliğinde çıkan saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Günün Diğer Haberleri