Manisa'da korkunç kaza!

Manisa'da bugün herkesi hayrete düşüren bir trafik kazası yaşandı. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde hafif ticari araç ile işçi servisi çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 26 kişinin yaralandığı bildirildi.

GÜNCEL - 2016-04-29 12:38:39

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bugün korkunç bir kaza meydana geldi. Turgutlu'da hafif ticari araç ile işçi servisinin kafa kafaya çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 26 kişinin yaralandığı bildirildi. 

Olay bugün öğleden sonra meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre İzmir istikametinden Ankara'ya doğru seyir halinde olan hafif ticari araç, Karmez  Kavşağı'ından yolun karşısına geçmek isteyen Yıldıray Altun yönetimindeki 45 ZB  7288 plakalı işçi servisine çarptı.

Ticari araç ile çarpışan işçi servisi devrildi, hafif ticari araç ise yolda savruldu. Olay yerine giden itfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralıları güçlükle çıkardı. Servisten çıkartılan işçiler gelen ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Sümbül Demirbilek isimli işçinin tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı. Hafif ticari aracın sürücüsünün de durumunun ağır olduğu bildirildi.

ilkbir Ekonomi Haberleri bitcoin hizli.pro diziplus/a> diziplus/a> guvenli bahis
Günün Diğer Haberleri