İstanbul'da Kar Yağışı Devam Edecek mi? Meteoroloji Son Dakika Açıklaması

İstanbul’da Meteoroloji geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile kar yağışının başlayacağını ve Çarşamba gününe kadar devam edeceğini açıklamıştı. Ancak, beklenen kar yine yağmadı. Peki Meteoroloji Son Dakika Açıklaması yaptı mı? İstanbul'da Kar Yağışı Devam Edecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir son dakika açıklaması yaparak İstanbul’da kar yağışı hakkında önemli bilgiler verdi. Daha önce yapılan açıklamada Cuma akşam saatlerinde kar yağışının başlayacağı ve Çarşamba gününe kadar devam edeceği belirtilmişti. Ancak İstanbul’un sadece yüksek kesimlerinde hafif kar yağışı görülmüş, daha sonra yağış devam etmemişti. Peki İstanbul'da Kar Yağışı Devam Edecek mi? İşte Meteoroloji Son Dakika Açıklaması… İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞI SÜRECEK Mİ? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile İstanbul’da kar yağışının Perşembe gününe kadar devam edeceği belirtildi. İstanbul’da Perşembe günü ise karla karışık yağmur görülecek. ÜLKE GENELİNDE SICAKLIKLAR DÜŞECEK Türkiye genelinde yapılan son değerlendirmelere göre ise Marmara'nın kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Çanakkale'nin doğu kesimleri, Balıkesir'in kuzey çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ülke genelinde sıcaklığın ise 2 derece azalacağı verilen bilgiler arasında yer alıyor. BOLU DAĞI'NDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI Dün gece saatleri itibari ile Bolu’da başlayan kar yağışı ise Bolu Dağı tüneli girişinde sürücülere zor anlar yaşattı. Kar yağışının etkisini giderek arttırdığı öğrenilirken, trafik ekipleri olumsuzluk yaşanmaması için denetlemelerini sürdürüyor. Karayolu ekipleri ise yolu açmak için çalışmalara devam ediyor.

GÜNCEL - 2017-02-14 08:31:51

İstanbul’da Meteoroloji geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile kar yağışının başlayacağını ve Çarşamba gününe kadar devam edeceğini açıklamıştı. Ancak, beklenen kar yine yağmadı. Peki Meteoroloji Son Dakika Açıklaması yaptı mı? İstanbul'da Kar Yağışı Devam Edecek mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir son dakika açıklaması yaparak İstanbul’da kar yağışı hakkında önemli bilgiler verdi. Daha önce yapılan açıklamada Cuma akşam saatlerinde kar yağışının başlayacağı ve Çarşamba gününe kadar devam edeceği belirtilmişti. Ancak İstanbul’un sadece yüksek kesimlerinde hafif kar yağışı görülmüş, daha sonra yağış devam etmemişti. Peki İstanbul'da Kar Yağışı Devam Edecek mi? İşte Meteoroloji Son Dakika Açıklaması…

İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞI SÜRECEK Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile İstanbul’da kar yağışının Perşembe gününe kadar devam edeceği belirtildi. İstanbul’da Perşembe günü ise karla karışık yağmur görülecek.

ÜLKE GENELİNDE SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Türkiye genelinde yapılan son değerlendirmelere göre ise Marmara'nın kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Çanakkale'nin doğu kesimleri, Balıkesir'in kuzey çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ülke genelinde sıcaklığın ise 2 derece azalacağı verilen bilgiler arasında yer alıyor.

BOLU DAĞI'NDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

 

Dün gece saatleri itibari ile Bolu’da başlayan kar yağışı ise Bolu Dağı tüneli girişinde sürücülere zor anlar yaşattı. Kar yağışının etkisini giderek arttırdığı öğrenilirken, trafik ekipleri olumsuzluk yaşanmaması için denetlemelerini sürdürüyor. Karayolu ekipleri ise yolu açmak için çalışmalara devam ediyor. 

Günün Diğer Haberleri