16 Şubat Perşembe Hangi İllerde Okullar Tatil?

GÜNCEL - 2017-02-15 23:01:24

Türkiye genelinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. 16 Şubat Perşembe günü bazı illerde kar yağışı nedeni ile eğitime ara verildi? Peki hangi illerde 16 Şubat Perşembe günü okullar tatil edildi? 17 Şubat Cuma günü okullar tatil olacak mı?

KASTAMONU’NUN İKİ İLÇESİNDE 16 ŞUBAT PERŞEMBE OKULLAR TATİL

Kastamonu’da başlayan şiddetli kar yağışı nedeni ile 190 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor. Kar nedeniyle kapanan yolları açmak için İl Özel İdaresi ekipleri çalışma başlatırken, Azdavay ve Seydiler ilçelerinde taşımalı sistemle eğitime bir gün ara verildi. Kastamonu’nun iki ilçesinde 16 Şubat Perşembe günü okullar bir gün süre ile tatil edildi. Kar yağışının devam etmesi durumunda 17 Şubat Cuma günü de okulların tatil edilmesi bekleniyor.

KARABÜK’TE 1 İLÇEDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Karabük’ün Elfani ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeni ile eğitime bir gün süre ile ara verildi. Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, okulların bir gün süre ile tatil edildiği duyuruldu.

ORDU’DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Kar nedeni ile eğitime ara verilen illerden biri de Ordu oldu. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaparak, kent genelinde etkili olan kar yağışı nedeni ile Gürgentepe, Ulubey, Korgan, Mesudiye, Perşembe, Kabadüz, Çaybaşı, Kumru ve Gölköy ilçelerinin tamamında, İkizce ile Altınordu ilçelerinde de taşımalı eğitim yapan okulların tatil edildiğini duyurdu.

GİRESUN’DA DA BAZI İLÇELERDE OKULLAR TATİL

 

Okullara kar engelinin geldiği başka bir il ise Giresun oldu. Giresun il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılan açıklamada, Doğankent ile Güce ilçesindeki okulların tamamı ile Dereli ilçesinde de ilkokul ve ortaokulların tatil edildiği açıklandı. 

Günün Diğer Haberleri