Kısmetse Olur 18 Şubat Fragmanı Yayınlandı mı? Aycan Ne Zaman Geri Dönecek?

Kısmetse Olur 18 Şubat Fragmanı Yayınlandı mı sorusu hala merak edilirken, Kısmetse Olur evinde bugün yaşananlara bir göz atalım. Kısmetse Olur son bölümde çiftler arasında gerginlik yaşanıyordu. Akın ve Tuğçe çiftinin yanı sıra Gözde ve Ünal çifti de arası açık olan çiftler arasındaydı. Peki Kısmetse Olur son bölümde neler oldu? Kısmetse Olur son bölümde Aycan Varış geri döndü mü?

MEDYA - 2017-02-17 14:22:14

Kısmetse Olur 18 Şubat Fragmanı Yayınlandı mı sorusu hala merak edilirken, Kısmetse Olur evinde bugün yaşananlara bir göz atalım. Kısmetse Olur son bölümde çiftler arasında gerginlik yaşanıyordu.  Akın ve Tuğçe çiftinin yanı sıra Gözde ve Ünal çifti de arası açık olan çiftler arasındaydı. Peki Kısmetse Olur son bölümde neler oldu? Kısmetse Olur son bölümde Aycan Varış geri döndü mü?

Kısmetse Olur son bölümde dargın olan Akın ve Merve çifti arasında uzlaşma sağlandı. Ama Gözde ve Ünal arasındaki küslük hala devam ediyor. Diğer yandan eve gelen aşk uzmanı gelin adaylarına ilişkileri hakkında çok önemli taktikler verdi. Gelin adaylarına bundan sonra danışman yardım edecek. Peki Kısmetse Olur son bölümde neler oldu? Kısmetse Olur Aycan Varış’ın eve ne zaman döneceği belli oldu mu? Kısmetse Olur 18 Şubat Fragmanı Yayınlandı mı?

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kısmetse Olur son bölümde Tuğçe, evde tanıma yolunda olduğu damat adayı Akın’a kahve götürerek sürpriz yapmak istedi. Ancak Akın, Tuğçe’ye hiç beklemediği bir tepki verdi. Akın’ın bu tepkisi karşısında Tuğçe gözyaşlarına boğulurken, gelin adayları ise Tuğçe’yi samimi olmamakla suçladı. Özellikle Sibel, Tuğçe’nin Akın’a karşı hiçbir hissi olmadığını ve Akın’ın bu olayın sonunda çok üzüleceğini söyledi. Diğer yandan Akın ve Tuğçe kırmızı odada Akın’ın hazırladığı sürpriz sayesinde barıştı.

KISMETSE OLUR 18 ŞUBAT FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

Kısmetse Olur 18 Şubat Fragmanı Yayınlandı mı sorusu herkes tarafından merak edilirken, son bölümün ardından hemen yayınlanan yeni bölüm fragmanı bugün yoktu. Kısmetse Olur 18 Şubat Fragmanı Yayınlanmadı. Bu da akıllara yarın Kısmetse Olur yok mu sorusunu getirdi. Kısmetse Olur 18 Şubat Fragmanının gün içinde yayınlanması bekleniyor. 

Günün Diğer Haberleri