AGD başkanı Memur-Sen’i ziyaret etti

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan ve Yönetim Kurulu Memur-Sen Genel Başkanını makamında ziyaret etti.

EKONOMİ - 2014-08-26 15:21:18

Memur-Sen Genel Başkanını makamında ziyaret eden Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Salih Tuna, çalışmaları hakkında Genel Başkan Ahmet Gündoğdu'yu bilgilendirdi. Irkçı emperyalizmin özellikle genç nesillere ırkçılık ve mezhepçilik yüklemesi yaptığına dikkat çeken Turhan, “Bu haçlı seferi Müslümanları iyice birbirine düşürmeyi, yeni nesilleri İslam’dan nefret ettirmeyi, toprak bütünlüğünü koruyabilen bir tek İslam ülkesi bırakmamayı hedefliyor. Bu tehlikeli oyuna karşı birlik olup, gençlerimizi ırkçılık ve mezhepçilikten uzak tutmalıyız" dedi.

  

Memur-Sen'in gençleri önceleyen, sorunlarıyla yakından ilgilenen bir emek örgütü olduğunu belirten Turhan, Genç Memur-Sen'in çalışmalarını da yakından takip ettiklerini belirtti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise, "Öncelikle gençlerimizde fetih ruhunu, fetih şuurunu ikame etmeliyiz. Sultan Fatih’in maharetini, Akşemseddin’in marifetini bu zamana taşımalıyız. Fatih’e hayran olma, Akşemseddin’e öykünme kolaycılığından kurtulmalı, her gencin Fatih, her eğitimcinin Akşemseddin olabileceği bir iklim oluşturmalıyız. Genç-Memur-Sen’i, bu hedefe varmak için kurduk.  Bütün Türkiye’de örgütlenen Genç Memur-Sen’le, çağın insanı, Kur’an’ın Müslüman’ı gençler yetiştireceğiz. Yeni Cemil Meriç’ler, Sezai Karakoç’lar Mehmet Akif İnan’lar, Seyyid Kutuplar, çağın İbn-i Sinaları, Gazali’lerini ortaya çıkaracağız" diye konuştu.

 

Görüşmenin ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan'a ebru tablosu hediye etti.

Günün Diğer Haberleri