Umre’den el ele fotoğraf

Sevilen sanatçı Gülben Ergen, uzun zamandır birlikte olduğu yakışıklı sevgilisi Erhan Çelik’le mutluluğunu gözler önüne sermekten çekinmiyor. İkili geçtiğimiz aylarda birlikte umreye gitmişti. Erhan Çelik, Gülben Ergen ile umrede çekilmiş bir fotoğrafını yayımladı ve altına yorum yazdı.

MAGAZİN - 2014-08-26 20:01:23

Uzun zamandır aşk yaşayan Sevilen sanatçı Gülben Ergen ve Erhan Çelik çifti aşklarını internette paylaştıkları fotoğraflarla taçlandırıyor. Erhan Çelik geçtiğimiz Nisan ayında birlikte Umre'ye gittiği Gülben Ergen’le el ele çekilmiş fotoğrafını sayfasına ekleyerek altına altına şöyle yazdı: “Teklik makamına giden yolun başlangıcından bu yana her yeni gün yeni bir doğum ama bugün başka.”

 

Gülben Ergen ise akşamüzeri arkadaşları ve sevgilisi ile kutlama yemeğindeydi. Erhan Çelik'in bu paylaşımından sonra Ergen geri kalmadı. "İyi akşamlar" yazısı ile geceden fotoğraf paylaştı. Kol kola ve çok mutlu gözüken çift, çok sayıda beğeni aldı.

 

Sanat kariyerine oyunculukla başlayan Ergen, sonrasında müzik piyasasına adım atmıştır. Müzik kariyerine ise assolist olarak başlamıştır. 2001 yılında, Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile oyunculuğun zirvesine çıkmış ve Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü almıştır. 2009 yılında "Giden Günlerim Oldu" şarkısı ile Resmi Türkiye listesinde yılın en uzun süre zirvede yer alan kadın sanatçısı olmuştur. Ergen, 2000'li yıllarda albümleri en çok satan 3 kadın sanatçıdan biridir.

Günün Diğer Haberleri