Ömer Coşkun'un Cenazesinin Ardından Kızından Flaş İddia! “Alerjisi Olan Antibiyotik Verdiler, O Yüzden Öldü”

Kendisini alternatif tıp uzmanı olarak tanıtan, hazırladığı bitkisel ilaçlarla bir çok hastalığı tedavi ettiğini iddia eden ve bir çok skandalla da gündeme gelen Doktor Ömer Coşkun, bugün toprağa verildi. Doktor Ömer Coşkun, öndeki gece böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Ancak Coşkun’un kızı, babasının böbrek yetmezliği yüzünden ölmediğini iddia etti. Peki Doktor Ömer Coşkun neden öldü.

GÜNCEL - 2017-02-28 16:01:37

Kendisini alternatif tıp uzmanı olarak tanıtan, hazırladığı bitkisel ilaçlarla bir çok hastalığı tedavi  ettiğini iddia eden ve bir çok skandalla  da gündeme gelen Doktor Ömer Coşkun, bugün toprağa verildi. Doktor Ömer Coşkun, öndeki gece böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Ancak Coşkun’un kızı, babasının böbrek yetmezliği yüzünden ölmediğini iddia etti. Peki Doktor Ömer Coşkun neden öldü.

Önceki gece böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Doktor Ömer Coşkun bugün toprağa verildi. Cenazenin ardından Coşkun’un kızından çarpıcı açıklamalar geldi. Doktor Ömer Coşkun’un kızı, babasına alerjisi olduğu antibiyotik verildiğini, bu nedenle de organ yetmezliği oluşarak hayatını kaybettiğini iddia etti.

ADANA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Cumartesi gecesi hastanede hayatını kaybeden Doktor Ömer Coşkun’un cenazesi memleketi Adana’da toprağa verildi. Doktor Ömer Coşkun için Kabasakal Mezarlığı'nda düzenlenen törene yakınları, ailesi ve hastaları da katıldı. Cenaze namazı kılındıktan sonra toprağa verilen Coşkun’un cenazesinde yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.

KIZINDAN FLAŞ İDDİA

Cenaze töreninin ardından Ömer Coşkun'un Kızı Fatmanur Coşkun, flaş iddialarda bulundu. Fatma Coşkun açıklamasında, babasının 5 ay önce Amerika’ya kızı Sümeyra Coşkun'u ziyaret etmek için gittiğini ve rahatsızlandığını, burada tedavi olmak için gittiği hastanede kendisine alerjisi olan bir antibiyotiğin verildiğini iddia etti. Verilen yanlış antibiyotik nedeniyle babasında çoklu organ yetmezliği oluştuğunu söyleyen Fatma Coşkun, en son İstanbul'da ameliyattan sonra hayatını kaybettiğini söyledi.

 

 

Günün Diğer Haberleri