Soylu: “AK Parti zoru başararak yükseldi”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, partililer ve misafirlerin yerlerini almasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, kongrenin açılışı konuşmasını yaptı. Soylu, "Bu büyük millet, zulüm çarklarını tek tek kırarak ayağa kalktı" dedi.

SİYASET - 2014-08-27 11:45:06

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, büyük kongrenin açılış konuşmasını yaptı. Soylu, AK Parti’nin zoru başararak yükselişini gerçekleştirdiğini ifade etti.

 

Soylu, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir tarih yapıcı olarak ortaya çıktığını söyledi. Soylu konuşmasını söyle sürdürdü: “Gönlü burda olanlar ve bizi izleyenlerle hep birlikte yaşıyoruz. Genel Başkanımız, cumhurbaşkanımızla bugün buradan sadece bu salonda değil, bu salonda gönlü olan milyonlarca insanı şanla şerefle uğurluyoruz.”

 

"PRENSİPLERİNİZ BU PARTİDE YAŞATILACAK"

Soylu, başbakan'a seslenerek, “Sizin hassasiyetleriniz, prensipleriniz cesaretiniz bu partide her zaman yaşatılacaktır. Bizlere emanet ettiğiniz bu dava inancı asla yerlere düşürülmeyecektir” dedi.

 

“HEP SİZİNLEYİZ”

“Nerede olursanız olun sizinle birlikte olacağız. Allah bizleri bu kutlu yürüyüşün büyük mücadele insanlarından ayırmasın” diyen soylu konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımızın belirleneceği bu olağanüstü kongrede partimize hayırlar getirmesini haktan niyaz eder saygılarımı sunarım.”


Günün Diğer Haberleri