İstanbul İçin 3 Mart Cuma Namazı Saat Kaçta? En Güzel Cuma Mesajları 2017

Müslüman alemi için büyük bir öneme sahip olan ve bayram günü olarak kabul edilen Cuma gününde Cuma namazı saat kaçta sorusu herkes tarafından merak ediliyor. İstanbul için 3 Mart Cuma namazı saat kaçta? İşte İl il Cuma namazı saatleri ve en güzel Cuma mesajları 2017…

YAŞAM - 2017-03-03 01:25:30

Müslüman alemi için büyük bir öneme sahip olan ve bayram günü olarak kabul edilen Cuma gününde Cuma namazı saat kaçta sorusu herkes tarafından merak ediliyor. İstanbul için 3 Mart Cuma namazı saat kaçta? İşte İl il Cuma namazı saatleri ve en güzel Cuma mesajları 2017…

Cuma günü öğlen namazının ardından kılınan Cuma namazının beş vakit namazdan daha faziletli olduğu bilinmektedir. Müslüman alemi beş vakit namazı kılmasa bile Cuma namazını kaçırmaz. Peki 03 Mart Cuma namazı saat kaçta? Cuma namazı nasıl kılınır? 2017 En güzel Cuma mesajları nasıl bulunur? İşte İstanbul ve diğer iller için Cuma namazı saatleri…

İSTANBUL 3 MART CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA?

İslam dininde Cuma namazı farzdır. Müslüman alemi Cuma namazını iki rekat olarak kılmaktadır. Cuma namazının farz-ı ayndır. İstanbul için 03 Mart Cuma günü Cuma namazı saat kaçta sorusunun yanıtı belli oldu. Cuma namazı yarın saat 13.23’de okunacak olan öğlen namazının hemen ardından kılınacak.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 2017

- Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

- Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

- Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

- Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. cumanız mübarek olsun.

- Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

- Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

- Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Selam ve DUA ile ... Hayırlı Cumalar.

- Bir kapıya bir kere gidersin, İkincisinde utanırsın... Ama Rabbine hergün gidersin Doyamassın... Hayırlı Cumalar Dostlar.

- Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğimle. Hâyırlı Cumalar.

- Ya Rab! Evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme. Hayırlı cumalar.

- Şükür etmedikten sonra Dünyaları yesen ne fayda! ŞÜKÜR'le başladıktan sonra; bir kuru ekmek değmez mi Dünya'lara.. (Şems) Hayırlı cumalar.

- Allah'ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

 

 

Günün Diğer Haberleri