Zuhal Topal'a Hanife'nin Yerine Yeni Gelin Adayı!

Zuhal Topal’la da gelin adayı Hanife, geçtiğimiz günlerde programdan tamamen ayrıldığını açıklamış ve memleketine geri dönmüştü. Skandallarla gündemden düşmeyen Zuhal Topal’la da Hanife’nin gitmesi ile düşen reytinglere yeni çözüm bulundu. Zuhal Topal’la 3 Mart bölümünde Serkan’a gelen gelin adayı, Hanife ile benzer özellikler taşımasıyla dikkat çekti.

MEDYA - 2017-03-04 18:05:39

Zuhal Topal’la da gelin adayı Hanife, geçtiğimiz günlerde programdan tamamen ayrıldığını açıklamış ve memleketine geri dönmüştü.  Skandallarla gündemden düşmeyen Zuhal Topal’la da Hanife’nin gitmesi ile düşen reytinglere yeni çözüm bulundu. Zuhal Topal’la 3 Mart bölümünde Serkan’a gelen gelin adayı, Hanife ile benzer özellikler taşımasıyla dikkat çekti.

Star TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la adlı izdivaç programında ünlü olan ve bir çok kesimden de tepki çeken gelin adayı Hanife, bir süre önce artı programdan ayrılacağını açıklamış ve memleketine gitmişti. Hanife’nin gitmesi ile programın reytingleri de düşünce Zuhal Topal, çözümü yeni gelin adayında buldu. Serkan’a talip olarak gelen Öznur, Hanife’ye benzerliği ile dikkat çekti.

HERKES HANİFE’YE BENZETTİ

Gelin adayı Öznur, programa Serkan’a talip olarak geldi. Sempatik ve güzel gelin adayını hem Zuhal Topal, hem de izleyenler çok beğendi. Boyunun kısa olduğunu söylemesi Serkan’ı tereddütte bırakırken, locadaki adaylar ise benzerliği vurguladı.

SERKAN’DA HANİFE’YE BENZETTİ

Paravanın açılması ile yeni gelin adayı Öznur’u karşısında gören Serkan’da gelin adayınım Hanife’ye benzediğini söyledi. Ancak, Hanife bu durumdan biraz rahatsız oldu. Serkan’a hala Hanife’yi unutamadınız mı diye soran Öznur’a Serkan çay içmeyi teklif etti. İkilinin kararı Pazartesi günü belli olacak.

 

 

Günün Diğer Haberleri